top of page

MY REVIEWS

72235204_10220636456080084_2281530419121750016_n.jpg

JUVEL SIPEL ROSALINE HEIBERG


WEBSITE

FACEBOOK

READ HER BEAUTIFUL WORDS BELOW:

70990568_10217273966614151_2907541053772922880_n.jpg

NATALIE EMANUELLA LIILAH KOFOED


WEBSITE
FACEBOOK

READ HER BEAUTIFUL WORDS BELOW:

“Poetic Beauty

This devine beautiful woman has a poetic intuitive soul. She truly is a poet. She creates magic in the world of graphic webdesign.

 

With poetry and beauty she tunes into your vibration and collaborates heavenly with your essence, this way you get a homepage that reflects your soul. Can't you tell.... she collaborated with me and created this platform: www.hearthouseacademy.com

If you want your website to be more vibrant and in touch with your energy, then this is the lady to put to the task. You will be ecstatic about the results.

Did I mention she makes the world a more beautiful place?

If you are in need of a website go check her out.”

“Hvis du kender Klokkeblomst fra Peter Pan, så har du skønneste Rosamai. Så fin og blid i hendes energi, men samtidig, hvor en spade er en spade og en skov en skovl. Er total fan er sen skønneste energi og sammensætning jeg kender.

Rosamai tager mig tilbage til barndommen igen, fordi alt skal skæres ud i pap, og det der egentlig menes er jo, sig tingene helt fra hjertet og som du ønsker dem. Det er til at finde ud af, og ligesom vores kære børn ønsker vi er.

Rosamai har en kærlig barnesjæl som skaber det kreative moment der gør hun er ekspert i at udforme din hjemmeside, så du får den nøjagtig, så den passer med din energi og ånd. Jeg er dybt taknemlig for det smukke stykke arbejde hun jar lavet her ved min hjemmeside (www.auralilja.dk) og min anden hjemmeside (Kalyana – endnu ikke publiceret).

Tag lige en rundtur og mærk hvordan hun har fået hele mig med i denne side. Tak er et fattigt ord her.

Jeg ville ellers lave min hjemmeside selv, men jeg er bare ikke teknisk og nogle vi skal holde os til det vi er gode til for alt anset tager af vores energi. Jeg kan på det varmeste anbefale den smukke kvinde til at lave din hjemmeside.”

FEELING LIKE

CREATING

SOMETHING

AMAZING

TOGETHER?

MORE THAN A WEBSITE?

MORE THAN A PHOTO?

MORE THAN AN EVENT?

MORE THAN WORDS?

MORE THAN DESIGN?

Click on MY DETAILS

 and let's talk about the opportunities!

bottom of page